Veiligheidsvoorschriften


Wij besteden ontzettend veel aandacht aan de veiligheid van alle producten. Alle producten worden met veel zorg gemaakt en door ons extra gecontroleerd.

Na de koop is het aan de toezichthouder/ouder/verzorger om onderstaande veiligheidsvoorschriften strikt na te leven. Verkeerd gebruik van de producten kan vervelende gevolgen hebben. My Sweet Rebel is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van de producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen op onderdelen die los kunnen raken. Bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten buiten bereik van het kind te houden. Hieronder staat beschreven hoe u als toezichthouder/ouder/verzorger de artikelen veilig moet laten gebruiken. Leest u die voor gebruik goed door?

 

Voor alle producten geldt het volgende:

  • Geef een product (met kralen) nooit mee naar bed.

  • Een product kan kleine onderdelen bevatten die niet geschikt zijn voor baby's, kinderen en dieren als ze losraken i.v.m. verstikkingsgevaar. 

  • Controleer altijd vooraf op defecten en kapotte onderdelen. Gooi weg indien onderdelen losser komen te zitten. Uiteraard kan het door gebruik, vocht en beweging onderhevig zijn aan slijtage. 

  • De producten kunnen door gebruik; vocht en beweging in de loop der tijd onderhevig zijn aan slijtage. Laat je kindje nooit spelen met de handgemaakte sierden of in bed dragen.

 

Veiligheid staat voorop! En mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag!