Voorstellen....


Daar ben ik dan. Het gezicht achter My Sweet Rebel. Mijn naam is La Toya. Getrouwd met Marnix en moeder van Isabelle (2018) en Matthijs (2020).

 

Naast een drukke baan in de culturele sector en een soms wat chaotisch gezinsleven, vind ik het heel fijn om mezelf even terug te trekken en met mijn handen bezig te zijn. Het idee van een eigen webshop begon te borrelen en zo kwam My Sweet Rebel tot stand. Het is heerlijk om met de webshop bezig te zijn en steeds weer nieuwe ideeën uit te werken. 


Isabelle was mijn inspiratie om sieraden voor kinderen te maken. Door mijn liefde voor dieren kwam ik al snel op het idee om "dierenkettingen" te ontwerpen. Ik wilde wel iets uniek neerzetten. Doordat we steeds bewuster en duurzamer leven, koos ik voor pre-loved speelgoeddiertjes. Deze speelgoeddieren worden zorgvuldig met de hand geschilderd met milieu- en kindvriendelijke producten en worden het echte eyecatchers. 

 

Gedurende de tijd is het assortiment verder uitgebreid met andere bedels en ook armbanden en oorbellen, zowel voor kinderen als voor dames. 

 

Mijn droom is om veel kindjes blij te mogen maken met een mooie toffe accessoire. En de webshop steeds verder uit te breiden met nog meer leuke items. 

 

Liefs, La Toya 

My Sweet Rebel