Samenstellen en personaliseren

Gepubliceerd op 17 mei 2023 om 11:00

In onze webshop gaan we voor de kinderkettingen, armbandjes en brillenkoordjes voor kinderen uit van standaard maten. 

De kinderkettingen hebben een maximale lengte van +/- 70 centimeter en kunnen makkelijk op maat gemaakt worden door de handige verschuifbare knoop. worden altijd op standaard maten gemaakt. De armbandjes voor de kinderen hebben een doorsnede van +/- 14 cm en voor de volwassene +/- 17 cm. Voor de brillenkoordjes voor de kinderen hanteren we een lengte van +/- 60 cm.

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Kinderkettingen

De bedels van dieren en dinosaurussen zijn aan alle kettingen te bevestigen. Dus heb jij het favoriete dier van jouw kindje gevonden of die ene gave dinosaurus maar wil je de ketting helemaal anders? Dat is geen probleem. Laat ons via mail of WhatsApp weten welke kleurencombinatie jij zou willen en dan maken wij daarmee de perfecte ketting. Je ontvangt vooraf altijd van ons een foto van hoe de ketting er uit komt te zien. Ben je helemaal tevreden, dan gaan we de ketting helemaal afmaken. 

 

Kinderarmbandjes

Uiteraard kunnen we bij die mooie samengestelde kinderketting ook een bijpassend armbandje maken. Of misschien wil je wel een armbandensetje in een bepaalde kleurstelling. Het kan allemaal. De werkwijze is precies hetzelfde als bij de kinderketting. We sturen je van te voren eerst een foto en als je volledig tevreden bent, maken we de armbandjes helemaal af. 

 

Brillenkoordjes voor kinderen

Wij zijn helemaal fan van de zonnebrilkoordjes. De brillenkoordjes zijn ontzettend handig omdat jouw kindje de zonnebril niet snel meer kwijt zal raken. Hoe mooi zou het dan zijn als het brillenkoordje helemaal mooi matcht van die mooie zomeroutfits van jouw kindje? Ook de brillenkoordjes voor kinderen maken we helemaal naar wens in de door jou gewenste kleuren. 

 

Armbanden en brillenkoordjes voor mama's

Ook voor de mama's maken we de armbanden en brillenkoordjes helemaal naar wens. Misschien wil je wel matchen met jouw mini of ben je nog op zoek naar een mooie accessoires bij jouw zomeroutfit. Neem gerust contact met ons op met jouw wensen en dan maken we een perfect item. 

 

Op maat laten maken

Geen mens is hetzelfde. Dat weten we allemaal. In de webshop zijn we uitgegaan van standaardmaten. En het kan natuurlijk zo zijn dat jouw kindje of jij geen 'standaardmaat' heeft. Dan kunnen we de producten ook op maat maken. Geen enkel probleem. 

 

Personaliseren

Alle producten in de webshop zijn voorzien van een woord. Dit mag je natuurlijk zo laten, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te laten vervangen door de naam van jouw kindje. Hoe tof is het om jouw kindje sieraden te geven met zijn/haar eigen naam? 

Voor de uitstraling is het niet mogelijk om namen in de producten te verwerken die langer zijn dan 10 tekens. Speciale tekens zijn helaas niet mogelijk. 

 

* Gepersonaliseerde artikelen, op maat gemaakte artikelen en artikelen gemaakt naar wens van de klant kunnen niet geretourneerd worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.